Od leta 2012 ne nastopate več v prvenstvu motoGP, letos ste ostali celo brez ekipe v prvenstvu superbike. Za zdaj boste nastopili le na eni dirki.

Bolje to kot nič. Res pogrešam dirkanje, štiri leta sem dirkal v motoGP, zdaj sem dobil to priložnost, da sedem na čistokrvni motocikel, pripravljen po pravili CRT in da pomagam ekipi. To me zelo veseli.

Koliko časa že niste nastopili na nobeni dirki?

Tega je zdaj že nekaj časa, a zato vseeno nisem posebno nervozen pred dirko v Le Mansu. Potreboval pa bom kakšen dan, da se dobro "usedem" v ekipi, navadim na motocikel in da spet pridem v dirkaški ritem. Motocikel je nov, tudi za ekipo, zato nihče ne ve, kaj naj pričakuje. Ne bom med najhitrejšimi dirkači razreda CRT, s tem motociklom se ne bomo mogli kosati za zmago. A to je zanimiv projekt.

Colin Edwards naj bi se vrnil že na naslednji dirki v Barceloni.

Zelo verjetno bo tako, a zdaj bom poskušal, obogaten z izkušnjo s te dirke, poiskati kakšno delo v tem prvenstvu, kot testni voznik ali pa s še kakšnim povabilom na dirko. Zato bom v prvi vrsti skušal pomagati ekipi in se pri tem čim več naučiti in razumeti, kako deluje ta motocikel. Seveda bom užival v vsakem prevoženem krogu.  

povzeto po motorsport-total.com