Jennifer Lopez, ki je bila lani šele na 50. mestu, je v 12 mesecih zaslužila sicer "le" 52 milijonov dolarjev, vendar pa ji je pomagala odmevna ločitev od glasbenika Marca Anthonyja, boljše oglaševanje njene glasbe in odmevno sojenje v oddaji Ameriški idol.

Samo po zaslužku je na vrhu znova Oprah Winfrey, ki si je nabrala 165 milijonov dolarjev. Lani je imela Oprah v žepu 290 milijonov, revija Forbes pa ugotavlja, da se je skupni zaslužek vseh stotih na lestvici letos znižal za 100 milijonov dolarjev na 4,4 milijarde.

Lanskoletna kraljica slavnih, pevka Lady Gaga, je letos padla na peto mesto, pred njo pa se je na četrto mesto uvrstila prav tako pevka Rihanna. Sledijo glasbenica Britney Spears, Kim Kardashian, pevka in igralka Katy Perry in igralec Tom Cruise, deseterico pa zaključuje režiser Steven Spielberg.

Slovenski zet Donald Trump je v zadnjem letu dni zaslužil 63 milijonov dolarjev, kar je bilo skupaj s siceršnjo slavo dovolj za 14. mesto na lestvici, ki jo na stotem mestu zaključuje manekenka in igralka Adriana Lima s sedmimi milijoni dolarjev zaslužka.