Tretji maser trdi, da mu je zvezdnik Šunda ponudil 12.000 dolarjev v zameno za seks, ni pa še jasno, če se je odločil, da ga bo tožil. Incident naj bi se zgodil na popotovanju s križarko Royal Caribbean leta 2009. Fabian Zanzi, tretji maser, trdi, da je zavrnil denar v zameno za seks, potem ko ga je igralec ''objel'' in prosil za masažo.

Sicer pa obtožbe prvega maserja, kot kaže, ne bodo zdržale na sodišču, saj so, kot smo že poročali, odvetniki Travolte predstavili dokaz, da igralca v času domnevnih incidentov ni bilo nikjer blizu Los Angelesa. Odvetnik maserja, ki je pod svoje okrilje prevzel tudi drugega tožnika, je prvega že nehal zastopati, potem ko je maser priznal da je ''pomešal datume''.

Nasprotno pa drugi moški, ki je svoj čas prav tako delal za Royal Caribbean, trdi, da ima video dokaz. Travolta naj bi ga nadlegoval v hotelu v Atlanti, ki ima videonadzor, moški pa trdi, da bo na sodišču prikazal posnetke, ki bodo potrdili njegove besede.

Vir trdi, da bodo videokamere pokazale, kako je dan po domnevnem incidentu ''Travolta znova prišel v hotel in iskal istega maserja. Dejali so mu, da ga ni, zato je igralec odšel. Maser je bil dan poprej zelo razburjen, ko je prišel s Travoltove sobe, kar se bo videlo tudi na posnetkih s hodnikov hotela.''

Je pa zanimivo dejstvo, da odvetnik drugega maserja trdi, da so se za četrt milijona dolarjev ''pripravljeni pogoditi in omogočiti, da bo ta stvar šla hitro mimo.''

Maser toži Johna Travolto zaradi spolnega nadlegovanja, Travolta obtožbe zanika