Esteve Calzada, nekdanji direktor marketinga v Barceloni, je na twitterju objavil, da je povabljen na poroko Ikerja in Sare, poleg njega pa bo še kar nekaj imen z Nou Campa, medtem ko bodo barve Reala zastopali le trije povabljenci.

“Iker je iz vrst Barcelone na poroko povabil mene, Puyola, Xavija, Iniesto in Fabregasa, iz Reala pa le Ramosa, Xabija Alonsa in Arbeloo,“ je na twitterju zapisal Calzada, to pa je z zadovoljstvom objavil tudi katalonski časnik El Mundo Deportivo, kjer se sprašujejo, če to pomeni, da v Realovi slačilnici vendarle ne vlada tako dobro in prijateljsko vzdušje, kot ga kraljevi klub želi prikazati v javnosti.

Skoraj nemogoče je zgrešiti dejstvo, da med povabljenci, če gre verjeti Calzadi, ni Cristiana Ronalda, čeprav ju s Casillasom v Realu poskušajo predstaviti kot velika prijatelja. Da odnos med največjima zvezdnikoma galaktikov morda res ni najboljši pa naj bi pričal tudi dogodek iz preteklih dni, ko sta se oba s svojima boljšima polovicama pojavila na teniškem stadionu v Madridu, kjer sta si dvoboje najboljših teniških igralcev sveta ogledala vsak iz svoje lože in ne tako kot lani, ko je četverica sedela skupaj.

“Neuradne govorice o tem, da Casillas ignorira večji del Realove slačilnice, te dni dobivajo vse bolj jasno potrdilo,“ so za konec zapisali pri El Mundo Deportivu.