Kot pravijo lastniki, se bo ta zagotovo povrnila in žela zavidljive rezultate. Že lani (vse od julijskega neuradnega odprtja naprej) so udobje Iadere užili številni petični gostje, največ so jih našteli iz Avstrije, Slovenije in Hrvaške, medtem ko v tem letu pričakujejo tudi porast Nemcev, Italijanov in Rusov. Mimogrede, cene tedenskih polpenzionov za eno osebo se gibljejo od 903 do 3143 evrov (bivanje v senior suitah superior s pogledom na morje).

Vrhunski hotelski kompleks s petimi zvezdnicami najvišjega ranga v Punta Skali leži tik ob morju in Hrvaško uvršča med države luksuznega turizma. Pod njegovo arhitekturno zasnovo se je podpisal priznani dunajski arhitekt Boris Podrecca, ki je s pomočjo odličnih oblikovalcev notranje opreme poskrbel za edinstveni spoj modernega z mediteranskim duhom.

Ne le z ekskluzivno namestitveno, wellness in pristno kulinarično ponudbo, Iadera se ponaša tudi s spektakularnimi sončnimi zahodi in čudovitim razgledom na okoliške dalmatinske bisere. Tam so doma nepozabni božanski občutki in teh je bilo v izobilju tudi med našo "izvidnico".