Kot smo na Dnevnik.si že poročali, bo Big Foot Mama 17. maja v SiTi teatru medijem in 80 najbolj zvestim oboževalcem predstavila svoj novi album Izhod.

Slab spomin

Skupina pa je za vse fane in rokerje po duši predhodno predstvila pesem Slab spomin. ''Slab spomin je samoironičen komad o problemih, ki se ti navadno nakopičijo takrat, kadar imaš slab dan – lahko so to male neprijetnosti (slabo vreme, slaba volja, mrzla hrana, topel 'pir'...), lahko pa so globlji medčloveški odnosi, ki v teh neoptimističnih časih postajajo čedalje bolj napeti. In ponavadi je lažje, če slabe stvari hitro pozabiš, saj ostane več RAM-a za lepe stvari!« o skladbi Slab spomin pravijo Big Foot Mama.

Sicer pa album prinaša 12 različnih zgodb, ''12 življenjskih situacij, s kakršnimi se človek srečuje v teh zapletenih časih. Iskanje izhodov iz njih je lahko pustolovščina, v kateri se zgodi veliko rokenrola, cinizma, samoironije, humorja, žalosti, jeze, erotike, ljubezni, bolečine. Skratka vsega, s čimer, ko prideš do izhoda, postaneš boljši, modrejši, bogatejši.''

Za poslušanje novega komada Slab spomin kliknite na spodnjo sliko: