Florence + The Machine so izdali akustični ("unplugged" oziroma "izštekani") album, ki je nastal med snemanjem za MTV. Album, ki je sestavljen iz njihovih največjih uspešnic z debitantskega albuma Lungs in novega albuma Ceremonials, bo izšel tako digitalno kot fizično.

Florence Welch poleg "Mašine" oziroma njene skupine, sestavljene iz treh članov, spremlja desetčlanski gospelski zbor iz New Yorka. Na albumu boste našli uspešnice, kot so Dog Days Are Over, Cosmic Love, Shake It Out in No Light, No Light. Poleg lastnih pesmi je Florence odpela tudi legendarni singel Johnnyja Casha, Jackson, in čudovito ljubezensko pesem Try a Little Tenderness, ki jo je med drugimi izvajal Otis Redding. Singel Jackson je zapela v duetu z Joshom Hommeom, ustanoviteljem skupin Kyuss in Queens of the Stone Age, ki je v New York pripotoval samo zato, da je lahko s Florence zapel klasiko, ki sta jo izvajala Johnny in June Cash.

Akustični koncert Florence + The Machine sta poslušala tudi Kanye West, ki ga je Florence povabila po skupnem fotografiranju za ameriški Vogue – fotografirala ju je Annie Leibovitz –, ter raper in producent Q-Tip.

Naslovnica albuma.