Trezeguet je ob koncu minulega leta podpisal pogodbo z argentinskim velikanom River Plate, ki je lani prvič v dolgi zgodovini izpadel v drugo ligo, prvi tedni v novem okolju pa so pokazali, da francoski napadalec še ni za v staro šaro. Nekdanji igralec Monaca, Juventusa in Herculesa je včeraj na tekmi proti Oesteju dosegel dva zadetka, River pa je z zmago s 3:0 skočil na prvo mesto drugoligaške lestvice. Francoz se je izkazal za odlično okrepitev Riverja, saj je na dosedanjih osmih tekmah zadel sedemkrat, glede na minutažo, ki jo je odigral, pa zabije gol na vsakih 66 minut.

Včeraj je najprej uspešno izvedel enajstmetrovko, navdušil pa je predvsem z drugim zadetkom, ko je z volejem izjemno zadel z roba kazenskega prostora.

Na drugi strani Atlantika se je včeraj izkazal še en francoski veteran, nekdaj soigralec Trezegueta pri Monacu, Thierry Henry, ki je s tremi zadetki močno pripomogel k zmagi New Yorka proti Montrealu s 5:2. Gostje so v 40. minuti še vodili z 2:1, nato pa so domači dosegli štiri zadetke, od tega dva Henry, in zmaga je ostala doma. Francoz je trenutno v odlični formi, saj je že pretekli konec tedna zadel dvakrat.