In čeprav je My Heart Will Go On, ki jo je za vodilno pesem Titanika zapela Celine Dion, še vedno eden najbolje prodajanih singlov v zgodovini glasbe, ga 36-letna britanska igralka ne mara. Za MTV News je še dodala, da sicer vedno, ko sliši pesem, skuša nadzorovati svoja čustva, a da se "obračanju oči navznoter" nikakor ne more upreti.

V glavnih vlogah sta nastopila Kate Winslet in Leonardo DiCaprio, film pa si lahko te dni v kinematografih ogledate tudi v 3D različici. (Foto: dokumentacija Dnevnika)

"Gre mi na bruhanje, ko jo slišim. Tega ne bi smela reči, ampak je res. Res si želim, da bi lahko, ko jo slišim, z navdušenjem pozvala ljudi, naj poslušajo pesem Celine Dion, a ne gre. Samo sedim, z resnim obrazom, navznoter pa na veliko obračam oči," je za MTV News dejala igralka.

Se pa zaveda, da brez filma Jamesa Camerona ne bi bila tam, kjer je, saj jo je ravno Titanik izstrelil med največje hollywoodske igralke. "Še danes dobivam vloge zaradi uspeha Titanika.“

Sicer pa je pesem My Heart Will Go On tudi že v preteklosti vzbujala različne občutke pri ljudeh. Revija Rolling Stone jo je na primer uvrstila na seznam najslabših pesmi 90-ih let, a so za to opravili anketo med bralci. Za Celine Dion pa je pesem ena od klasik. "Biti del klasike pa je nekaj, na kar sem izredno ponosna,“ je nekoč pojasnila.