Sheen si je med lanskim izpadom, ko je postal vrač iz treznodolske lože s tigrovo krvjo in neomajno sposobnostjo zmagovanja, privoščil precej žaljivih besed na račun producenta serije Chucka Lorra, Sheenovo vedenje pa je zvezdnika nato stalo tudi mesta v priljubljeni humoristični seriji.

Sheenov lik Charlie Harper je doživel neslavno smrt med sezonama serije. Umrl naj bi, ker je padel pod vlak v Franciji, precej močne implikacije pa so bile, da ga je pred vlak porinila Harperjeva zalezovalka Rose, ki je postala užaljena nevesta in nato žalostna vdova. Sheena je kot nosilni lik serije nato nadomestil Ashton Kutcher, ki igra milijarderja z zlomljenim srcem Waldena Schmidta.

Ker je Sheenov lik mrtev, si je težko predstavljati, da bi se lahko vrnil v serijo, a se zdi, da je to vseeno lažja naloga, kot da bi Lorre odpustil zvezdniku, ki ga je užalil. V delu, ki bo predvajan 30. aprila, se bo namreč zopet pojavil Sheenov lik – tokrat kot duh –, a ga bo namesto Sheena igrala Kathy Bates, ki ni zgolj drugega spola temveč tudi 20 let starejša od Sheena.

Nekaterih zamer očitno ne odpravita niti televizijska smrt in pogreb.