Bogataš je še vprašal, kaj pomeni beseda "bogan", ki bi jo lahko prevedli v "smet" ali "omejenca". "Nisem vedel, kaj pomeni," je dejal. "Ali on sploh govori angleško?"

Ecclestone je, po tem ko so mu razložili pomen besede, rekel, da se ta bolj nanaša na poslanca, ki je njega in njegovo družino napadel med govorom v parlamentu v začetku tega tedna. Po odločnemu nastopu, da bi poslanca morali odpustiti, je Ecclestone še vprašal: "Saj niste komunistična država?"

"Tamara opravi veliko več dobrodelnega dela kot gospod Kako-mu-je-že-ime. Verjemite mi, tudi več denarja je dala kot on," je poudaril Ecclestone.

Tamara ima ferrarija

Tamara ne varčuje. (Foto: Daylife.com)

Thomson je v parlamentu izpostavil vprašanje, ali naj davkoplačevalci v Victorii še naprej polnijo žepe družini Ecclestone, ali bi 50 milijonov avstralskih dolarjev, ki so jih zapravili za VN Avstralije, lahko bolje porabili. Njegov govor se je med drugim nanašal tudi na resničnostno televizijsko oddajo "Deklica z milijardami", ki je osredotočena na Tamarino luksuzno življenje in neverjetne elektronske naprave, ki jih ima v svojem londonskem domu.

Tamara ima med drugim ferrarija, posebno omaro za čevlje, v kateri je 200 dragih parov, zasebno kegljišče, kristalno kopel (vredno več kot 1,5 milijona dolarjev) in hišni nočni klub.

Saj ni Greta Garbo

Avstralski poslanec tudi po jeznem odzivu šefa formule ena ni hotel umakniti svoje izjave. "Saj ni Greta Garbo, ki bi zahtevala, da bi jo pustili pri miru," je dejal.