V samo devetih urah je na spletni strani Marce glasovalo kar 157.265 bralcev, kar je dovolj velik vzorec in realen pokazatelj, koga imajo navijači najraje.

Obiskovalci strani so na mestu vratarja za najboljšega izbrali Casillasa, ki je dobil večino glasov v boju z Zamoro in Betancortom. Idealno obrambno vrsto Reala tvorijo Roberto Carlos, Fernando Hierro in Sergio Ramos, premalo glasov pa so dobili Camacho, Sanhis, Santamari, Saalgado, Chendo in Marquitos.

V vezni vrsti so bili v najboljšo zasedbo izbrani Zinedine Zidane, Ferenc Puskas, Fernando Redondo in Michel, ki so dobili več glasov kot Pirri, Gordillo, Zoco, Stielike, Martin Vazquez, Molowny, Velazquez in Rial.

Najboljšo napadalno trojico Reala vseh časov pa tvorijo Di Stefano, Raul in Cristiano Ronaldo. Prostora v napadu belega baleta ni bilo dovolj za brazilskega Ronalda, Huga Sancheza, Juanita, Butraguena, Genta, Amancia in Kopo.

Največ tistih, ki so sodelovali v glasovanju, je svoj glas oddalo Zidanu, ki je od 157.265 ljudi dobil kar 152.416 glasov. Za njim sta največ glasovalcev prepričala Carlos (141.977 glasov) in Iker Casillas (139.154), Cristiano Ronaldo pa verjetno ne bo najbolj navdušen nad le 84.534 glasovi, s katerimi je med napadalci osvojil šele tretje mesto, četrtega Ronalda pa je prehitel za manj kot 20 tisoč glasov.