Vstopnice je mogoče kupiti na bencinskih servisih Petrola, v mariborskem Europarku, celjskem Citycentru, ljubljanskem Cityparku, v dvorani Tabor in Hali Tivoli v Ljubljani ter na spletni strani Eventima.

Zanimanje za vstopnice je veliko, organizatorji pa pričakujejo, da bo dvorana Tabor, ki za boksarski obračun lahko sprejme okoli 3500 ljudi, polna do zadnjega kotička. Zanimivo je to, da je 1000 vstopnic že pošlo, še preden se je redna prodaja sploh začela (pokupil jih je Dejanov Fan Club, navijaške skupine itd.).

Cene vstopnic za dvoboj med nekdanjim svetovnim IBF šampionom in afriškim velterskim WBO prvakom so privlačne. Skoraj 60 odstotkov kapacitete dvorane namreč pokrivajo vstopnice po 20 evrov, za 30 oziroma 35 evrov pa so na voljo vstopnice na spodnjih tribunah.

Kot zanimivost so prireditelji še sporočili, da dvoboj med Zavcem (31 zmag, 18 s KO, 2 poraza) in Uushono (25 zmag, 8 s KO, 1 poraz, 1 neodločen) odmeva tudi v tujini. Pred nekaj dnevi je Dan Rafael (ESPN), eden najbolj cenjenih svetovnih boksarskih novinarjev, objavil absolutno lestvico v velterski kategoriji, kjer Dejan Zavec zaseda visoko peto mesto (pred njim so le Mayweather, Pacquiao, Ortiz in Berto). Rafael je ob opisu dodal, da Dejana čaka dvoboj proti Namibijcu Uushoni, slovenskemu šampionu pa je preko twitterja tudi osebno zaželel srečo pri "comebacku".