Sedaj že malce ostareli Scotty Bowers (88) razkriva, kako se je nekoč hollywoodska elita zabavala ob večerih. V 40. letih je namreč mnogim zvezdnikom kot so Cary Grant, Rock Hudson in Vivien Leigh priskrbel spolne usluge.

Trdi tudi, da je igralki Katharine  Hepburn priskrbel preko 150 različnih žensk. V intervjuju za New York Times je zatrdil: "Vsa ta leta sem bil tiho, saj nisem želel prizadeti teh posameznikov. To mi res ne bi bilo v veselje. So pač imeli radi seks, koga to briga."

"Res pa je, da sem vsak dan starejši, moje znane stranke pa so že pokojne. Resnica jih ne more prizadeti.“ Bowers bo svoje spomine strnil v knjigi z naslovom "Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lifes of the Stars", ki bo izšla 14. februarja.

V njej bo Bowers opisal, kako je po drugi svetovni vojni prispel v Hollywood in začel z delom na bencinskem servisu. Leta 1946 je srečal oskarjevca Walterja Pidgeona, kasneje pa še kopico drugih eminentnih igralcev in tako se je postopoma vključil v svet slavnih.

Kmalu je začel tudi z organiziranjem spolnih uslug, predvsem homoseksualnih, za katere pa ni nikoli prejel plačilo, saj ni žel biti zvodnik, pojasnjuje.