Tekma drugega kroga drugega dela Eurocupa proti Krki vam ni predstavljala večjih težav.

Tekma sploh ni bila tako lahka, kot je bilo morda videti na igrišču. Enostavno verjamemo vase in v naše sposobnosti. Sam sem pri Budućnosti novinec. Hitro sem spoznal, da v moštvu vlada odlična klima. Igramo izredno dobro. Vse skupaj je veliko bolje, kot je bilo pri Azovmašu. Zame je bila to že tretja tekma proti Krki v kratkem obdobju in vesel sem, da mi jo je prvič uspelo premagati.

Kot ste omenili, ste že tretjič igrali proti Krki. Ko ste bili še v dresu Azovmaša, so imeli Novomeščani precej drugačno moštvo. Kako bi ga lahko primerjali s sedanjim?

Prepričan sem, da bi z Budućnostjo lahko premagali tudi Krko v začetni sestavi, ko še niso zamenjali praktično polovice ekipe. Ne me narobe razumeti, Novomeščane spoštujem. Gre za odlično moštvo, toda enostavno smo boljši. Tudi v zadnji četrtini, ko se je Krka nekoliko približala, smo enostavno vedeli, da takšne prednosti ne moremo zapraviti.

Kako ste se znašli v novem klubu?

Ekipa Budućnosti je mlada, vsi igralci pa so izredno delavni in se želijo iz vsakega treninga nekaj naučiti. Trener Dejan Radonjić zagnanost košarkarjev izredno pametno izkorišča. Ker na tekmah vsi dajemo od sebe vse, so tudi rezultati za zdaj odlični.

Kako, da ste se odločili za odhod k Budućnosti?

Budućnost je potrebovala centra. Poklicali so me in hitro smo se dogovorili. Potem ko sem prekinil pogodbo z Azovmašem, nisem želel dolgo čakati in biti brez kluba. Ko so me poklicali Podgoričani, sem se hitro odločil.

Center so potrebovali tudi pri Unionu Olimpiji...

Res je, potrebovali so ga. Pri Olimpiji bi verjetno dobil veliko priložnosti za igro, a tako sem se odločil. Ni mi žal.

Imate z Olimpijo za nazaj poravnane račune ali so vam še kaj dolžni?

Niso. Z Olimpijo imam poravnane račune.