Assange bo po navedbah spletne strani WikiLeaks v oddaji gostil "kontroverzne glasove s celotnega političnega spektra - ikonoklaste, vizionarje in vplivne insajderje - vsak od njih pa bo ponudil svoj pogled na jutrišnji svet in svoje ideje, kako zagotoviti svetlejšo prihodnost".

WikiLeaks, ki v predstavitvi oddaje Assangea označi za "eno najbolj prepoznavnih revolucionarnih osebnosti na svetu", pravi, da ima že podpisane dogovore s kabelskimi in satelitskimi operaterji, ki pokrivajo 600 milijonov gledalcev.

WikiLeaks v sporočilu za javnost ne razkriva, katere televizijske postaje so že odkupile oddajo, je pa v sporočilu na Twitterju zapisal, da bo oddaja na ogled tudi na svetovnem spletu, povzema francoska tiskovna agencija AFP. WikiLeaks je trn v peti ameriške administracije, ker je razkril na tisoče zaupnih dokumentov o vojnah v Iraku in Afganistanu ter objavil okoli 250.000 diplomatskih depeš ameriškega zunanjega ministrstva.

40-letni Avstralec se v Veliki Britaniji bori proti izročitvi Švedski, kjer ga želi tožilstvo zaslišati v zvezi z obtožbami o posilstvu in spolnem nadlegovanju dveh žensk. Britansko vrhovno sodišče bo prihodnji teden odločilo o njegovi pritožbi na odločitev o izročitvi. Če jo bo zavrnilo, bo Assange izročen Švedski, saj je v Veliki Britaniji izkoristil vse pravne možnosti.