V sredo, 21. decembra, je City igral zadnjo domačo tekmo v letu 2011, zaljubljeni par njegovih navijačev pa si je ta dan namerno izbral za datum njune poroke, saj sta mladoporočenca ta poseben dan v življenju želela preživeti tudi ob gledanju njunih ljubljencev.

Po poroki v Chesterju se je sveže poročeni par odpravil na Etihad stadion, kjer sta si ogledala tekmo Cityja proti Stoku, tekme pa nista zapustila razočarana, saj je City zmagal s 3:0 in ohranil prvo mesto v prvenstvu. A večino pozornosti na in v okolici stadiona je tisti dan pobrala Karen v svoji nenavadni poročni obleki, ki je bila pri navijačih Cityja odlično sprejeta.

“Vsi v okolici stadiona so naju ustavljali in se želeli slikati z nama. Razmišljala sva o tem, da bi si kupila navadne karte za tekmo, a ker imava sezonske vstopnice že dolgo let, poznava vse okoli naju. Zato sva tudi odšla na svoje običajno mesto na stadionu in bilo je fantastično. Vsi so nama neprestano kupovali pijačo,“ je po tekmi povedala presrečna Karen Bell.

Nevesta si je “navijaško“ poročno obleko sešila sama, material zanjo pa je dobila v moževi zbirki starih Cityjevih dresov, ki jih je zbiral zadnjih 30 let. Izdelava obleke ji je vzela tri tedne, šivala pa jo je, po njenih besedah - "šest noči v tednu".

Foto: mcfc.co.uk