Na sezamu je tudi skrivnostni fotograf JR (star 28 let), avtor serije gverilskih foto-inštalacij, filmski producent David Ellison, sin predsednika uprave Oracla Larryja Ellisona, ki se je predstavil s produkcijo zadnjih filmov bratov Choen (Trure Gift) in Brada Pitta (World War Z). Vsi na seznamu sestavljajo elitni klub, ki bodo po mnenju revije Forbes čudovite zvezde prihodnosti.

"Mnogi na seznamu so znani. Ostali, kot na primer Danielle Fong, kanadska znanstvenica in čudežni otrok, ki je na Princetonu doktorirala pri 17 letih ter oblikovala alternativno energetsko družbo Lightsall pri rosnih 20, šele sedaj prihajajo pod svoje žaromete," je dejal odgovorni urednik Forbsa Michael Noer. "O njih bomo v prihodnosti še poslušali."

Dober primer zgornjega opisa je Ronan Farrow, edini biološki sin igralke Mie Farrow in Woodyja Allena. Vsestranski aktivist, ki je neutrudno promoviral popravljanje statusa in priznanje marginalnih družbenih skupin, pisal za najuglednejše ameriške medije, zdaj pa sodeluje v administraciji Baracka Obame, kjer se ukvarja s problemi mladih. Vse to je dosegel do svojega 25 leta.

Na seznamu so tudi raper in igralec Donald Glover, igralec Jonah Hill, igralka Jenifer Lawrence (druga najmlajša igralka nominirana za oskarja) in trinajstletna igralka Jaden Smith. Od pevcev so na seznamu še Adele, Katy Perry, Rihanna in Lil Wayne.

Med drugimi kategorijami (umetnost in oblikovanje, energija, hrana in vino, mediji in tehnologija) so še mladi enolog Gavin Chinan, Alex Hodar (odprl hišo za trgovanje z vrednostnimi papirji, ki jo vodijo študenti), Kunal Shah (29) – direktor Goldman Sachsa. Celoten seznam bo objavljen v januarski številki revije Forbes.