Najprej bo množico ogreval mladi talent Jaz von D, za njim Afrojack, ki bo v Sloveniji nastopil premierno. Sledil mu bo Steve Edwards, najbolj prepoznaven house vokal na svetu, ki prav tako prihaja prvič. Okoli polnoči bo za mešalno mizo David Guetta, avtor uspešnic, kot so "When Love Takes Over" (Kelly Rowland), "Sexy Bitch" (Akon), "I Gotta Feeling" (Black Eyed Peas), "Acapella" (Kelis) in "Memories" (Kid Cudi). Kot zadnja bosta glasbo vrtela še Sunnery James & Ryan Marciano.

Guetta je v svoji karieri izdal pet albumov. Dosedanjim "Just a Little More Love" (2001), "Guetta Blaster" (2004), "Pop Life" (2007) in "One Love" (2009) se je letos pridružil še "Nothing but the Beat", 21. oktobra letos pa je Francoz s prestola 100 najboljših didžejev na svetu "vrgel" Armina van Buurena in je zdaj nova številka ena. Je prvi DJ, ki mu je uspelo združiti elektronsko glasbo z mainstreamom in jo pripeljati tudi v ZDA.

Poleg zvezdniškega programa nastopajočih so prireditelji v ljubljansko dvorano pripeljali deset tovornjakov okrasja in tehnične opreme. Oder bo glede na lanski Guettin nastop razširjen, na voljo bo tudi dodatno ozvočenje, osvetlitev in LED zasloni, dvorano pa bodo zavili v kilometre rdečega traku, obesili 100 disko krogel in več 100 velikih rdečih balonov.

"Nekaj vstopnic je še na voljo, predvsem za rdeči ring in tudi parter, če bodo ostale, jih bo mogoče kupiti tudi pred samim koncertom," je povedal organizator dogodka in predstavnik za medije Gregor Zalokar ter dodal, da pričakujejo približno 15.000 obiskovalcev.