Če želite, da je vaš dojenček v stilu, mu kupite 17 tisoč dolarjev vredno dudo. Duda je okrašena s 14-karatnim zlatom in diamanti, ko jo bo otrok vrgel na tla, pa ga zagotovo ne boste samo prijazno okarali.

(Foto: Hammacher Schlemmer)

Trgovina z unikatnimi darili Hammacher Schlemmer ponuja lutko rastlinojedega dinozavra triceratopa. Lutka je dolga kar šest metrov, ima sposobnost prepoznavanja obrazov, se oglaša, premika noge in škrta z zobmi. Kaj je 350 tisoč dolarjev za skoraj živega dinozavra? Nič – pa še hraniti vam ga ne bo treba.

(Foto: Virgin Galactic)

Imperij Richarda Bransona (Virgin) kot darilo ponuja tudi turistični let v vesolje. Prvi komercialni let je zdaj prestavljen na leto 2013, za karto pa boste morali odšteti 200 tisoč dolarjev.

(Foto: I love Dog Diamonds)

52-karatni diamanti bi znali biti kar zalogaj za vašega psa, a 3,2 milijona dolarjev vredna ovratnica bo vašega štirinožnega prijatelja zagotovo izstrelila med instantne zvezde. Pasja ovratnica Amour ima 1600 diamantov in krokodilovo kožo – kako prijetna je okoli vratu pa najbolje, da vprašate svojega psa.

(Foto: FAO Schwarz)

Sodelovanje med Mattelom in družbo, ki se ukvarja z izdelovanjem naprav za ročni nogomet, Bonzini, je vrhunec doseglo v namiznem nogometu, sestavljenem iz dolgonogih Barbik, ki si gledajo iz oči v oči. Proizvajalca bosta v omejeni seriji ponudila samo osem miz, za eno pa bo treba odšteti 24.999 dolarjev.

(Foto: Neiman Marcus)

Avtomobili "običajnih" proizvajalcev so po mnenju tistih, ki imajo polne žepe, že „mimo“. Če imate 395 tisoč dolarjev na zalogi, vam revija Time priporoča nakup Ferrarija. Posebno serijo Ferrarijev bo predstavljajo samo 10 avtomobilov, ki bodo imeli notranjost opremljeno po želji kupca in bodo pobarvani na unikaten način.

(Foto: Poshtots)

Če vas hči prosi za hišico, v kateri se bo lahko igrala, nikar ne skoparite. Za hišico Victorian Playhouse lahko odštejete 23.400 dolarjev. Poleg antičnih čarov je v hiši še internetna povezava, klima in tekoča voda. Mama in oče bi sicer lahko varčevala denar za pravo hišo kasneje v življenju, a kje je tu zabava?

(Foto: Hammacher Schlemmer)

Hammacher Sclemmer poleg dinozavrov ponuja tudi osebne podmornice. Plovilo za dve osebi se lahko spusti do 300 metrov globine, stane pa zgolj 2 milijona dolarjev. Poganjajo jo baterije, usmerjati pa jo je mogoče z "igralno palico". Ob nakupu oseba dobi še navodila za uporabo.

(Foto: Neiman Marcus)

Trgovina Neiman Marcus ponuja poseben šotor, ki ima notranjost podobno Aladinovi svetilki. Šotor lahko postavite na svojem vrtu, njegova notranjost pa je opremljena z najboljšimi in najdržjimi materiali. Je 75 tisoč dolarjev šotor dovolj luksuzen za vas?

(Foto: Daylife.com)

Skok s padalom v družbi Anthonyja Bourdaina stane 10 tisoč dolarjev. Podvig je trenutno povsem razprodan, še vedno pa se lahko vpišete na čakalno listo.

(Foto: Daylife.com)

Še niste napisali knjige? Nič za to, za 75 tisoč evrov lahko družbi Venture Press plačate, da v vašem imenu napiše uspešnico. Pisci bodo poskušali oblikovati vašo osebno zgodbo tako, da se bodo z vami pogovarjali, iskali nove ideje.