Posebna oddaja Larryja Kinga z naslovom "Večerja s kralji" bo na sporedu danes zvečer na CNN. Nobena tema ni bila tabu, Conan O'Brien, Tyra Banks, Shaquille O'Neal, Seth MacFarlane, Jack Dorsey, Quincy Jones in Russel Brand so razpravljali o prijateljstvu, uspehu, skrbeh, življenju, smrti in še veliko drugih temah.

MacFarlane, ki ga poznamo po humoristični risani seriji Family Guy, je Kinga vprašal, če je morda "nekoliko obseden z lastno umrljivostjo, tako kot jaz sam?"

"Oh, bojim se smrti," je King odgovoril MacFarlanu. "Moj največji strah je smrt, saj mislim, da ne grem nikamor. In ker to mislim, in nisem religiozen … poročen sem z nekom, ki je veren, zato ona ve, da bo nekam šla."

Ko so se pričeli pogovarjati o prijateljstvu, je King skupinici zaupal o "nenavadni situaciji", namreč da ostaja prijatelj s tremi posamezniki, ki jih pozna že od svojega desetega leta. "No ja, s temi ljudmi si se boril v državljanski vojni, to ustvari posebno vez," se je šalil komik O'Brien.

King je pozneje spregovoril tudi za CNN in dejal, da so imeli precejšnje težave pri ustvarjanju te posebne oddaje. "Tam smo bili približno dve uri, morali pa smo narediti enourno oddajo."

"Upam da bo oddaja ljudem všeč, tako da jo bomo pričeli ustvarjati bolj redno. V svojem življenju sem naredil veliko stvari, in to zdaj je bila velika zabava. Mislim, da je bila odlična ideja in da se bo obnesla," še meni Larry King.