Reggie Miller, ki je v dresu Indiane preživel vseh 18 let svoje NBA kariere, je v pogovoru za svojega največjega košarkarskega sovražnika označil Dražena Petrovića, za katerega pa še vedno smatra, da je najboljši strelec vseh časov.

“Morda se sedaj malo hvalim, a imam se za najboljšega strelca vseh časov. No, eden je vendarle bil še boljši od mene, ki pa mi je šel zelo na živce, ker ga nisem mogel razumeti, kaj govori. To je pokojni Dražen Petrović. Ko je on začel govoriti … Nič ga nisi razumel, pa še smrdel je, kot da se ni nikoli tuširal,“ je v smehu dejal Miller, zlobno opazko o smradu pa je nato potrdil še Steve Smith.

“Če sem kdaj želel koga zadaviti, je bil to Dražen. On je bil moj najhujši nasprotnik na igrišču, res ga nisem mogel trpeti. A moram priznati, da imam do njega veliko spoštovanje, saj mislim, da je najboljši strelec, kar sem jih do danes videl,“ je veliko priznanje pokojnemu Hrvatu izkazal Reggie, ki ga je nato voditelj oddaje vprašal, če je bil Petrović boljši tudi od Raya Allena. “Najboljši strelec, kar sem jih videl v svojem življenju,“ je ponovil Miller.

V oddaji so poleg Millerja sodelovali še Charles Barkley, Shaquille O'Neil, Steve Kerr, Chris Webber, Kenny Smith in Steve Smith, ki so vsi spregovorili na to temo. Kdo so največji športni sovražniki omenjenih zvezdnikov, si oglejte v videu.