Pesem je, že odkar je ugledala luč sveta nekaj mesecev nazaj, na vrhu lestvic. ''Napisala sem jo, ko sem bila prehlajena in sem sedela na svoji postelji, čakajoč, da se kad napolni z vodo. Nekdo mi je poslal sms, v katerem je pisalo, da se je moj bivši pravkar zaročil. Prebolela sem ga že, a sem pomislila: 'Oh! Me je res tako lahko zamenjati?!' On pravzaprav nikoli ni hotel biti z mano. Vedno je govoril, da tudi če za vedno ostaneva skupaj, se ne bo poročil z mano. In nato se je tako lahko zaročil. Mislila sem, da je to konec sveta in da bo za vedno sedela v svoji mračni sobi dokler me pes ne poje,'' je ogorčeno in prizadeto izjavila Adele.

Adele bi se odpovedala slavi, če bi to pomenilo, da bi se z bivšim fantom pobotala

Sicer le 23 let stara Adele je priznala še, da ji je še vedno težko peti pesmi o nekom, s katerim je že dolgo nazaj prekinila stike in da to le še poslabšuje cel proces celjenja ran. ''Moje pesmi na moje srce delujejo kot terapija. A tu in tam postanem zelo žalostna in takrat se znajo zgoditi tudi res sramotne scene. Na koncertu v Birminghamu sem pela pesmi Make you feel like my love in Someone like you in se v pričo celotnega občinstva razjokala.

Da čustva včasih premagajo tudi ''superljudi'', kar bi zvezdniki po mnenju marsikaterega zahtevnega oboževalca morali biti, pa ve tudi Jenifer Lopez, ki so jo na nedavnem koncertu prav tako premagale solze.

Adele o navdihu: Najboljše pesmi pišem, ko sem pijana