Petdesetletni Koller je nazadnje vodil nemški Bochum, pred tem pa še Köln ter St. Gallen in Grasshoppers iz Züricha. Kandidata za selektorja Avstrije sta bila tudi trener Sturma Franco Foda ter nekdanji igralec Admire Wacker - Južnoafričan Gordon Igesund.

Krhin bo dobil novega trenerja

Italijanski nogometni prvoligaš Bologna, katerega član je tudi slovenski reprezentant Rene Krhin, je po slabem začetku sezone odpustil trenerja Pierpaola Bisolija, so potrdili v klubu. Kot možna Bisolijeva naslednika italijanski mediji omenjajo Davideja Ballardinija in Stefana Piolija.

Bologna je na uvodnih petih tekmah sezone zbrala vsega točko in zabila le dva gola ter je na repu serie A.

Joaquin Caparros prevzel Mallorco

Španec Joaquin Caparros je novi trener Mallorce, 55-letni strokovnjak pa je na tem mestu zamenjal Danca Michaela Laudrupa. Nekdanji sloviti nogometaš je odstopil v začetku minulega tedna, ker je podpredsednik Mallorce in večinski lastnik kluba Lorenzo Ferrer odpustil njegovega pomočnika Erika Larsena.

Caparros je vodil številne španske klube, med drugim Villarreal, Sevillo, Deportivo La Coruno in Athletic Bilbao, nazadnje pa je treniral švicarski Neuchatel Xamax.

Mallorca je trenutno na desetem mestu v elitnem španskem prvenstvu.