Jose Mourinho ni srečen zaradi tega, kar je napravil v sredo zvečer na Nou Campu. Priznava, da je ravnal narobe in izjemno mu je žal zaradi poteze, ko je s prstom v oči dregnil pomočnika trenerja Barcelone Tita Vilanovo. Žalosten je zaradi svojega obnašanja, zato se je umaknil v krog svoje družine in najbljižjih prijateljev,“ je zapisala Marca v že kar klasični obliki PR sporočil v imenu Reala ali katerega od njegovih posameznikov.

“Trener Reala se zaveda, da nič ne opravičuje njegove reakcije, niti številne provokacije, ki jih je na svoj račun pretrpel ta večer s strani Barceloninih igralcev. Ve, da vse to in velik pritisk v zaključku tako velike tekme ni in ne more biti opravičilo za fizični napada na človeka. Mourinhu je tudi žal, ker je v afektu na tiskovni konferenci po tekmi Vilanovo namerno klical z napačnim imenom (rekel mu je Pito, op.a.),“ nadaljuje do Reala vedno zaščitniška Marca.

“Portugalec ve, kaj predstavlja kot trener Reala Madrida, zaveda se svojega dela in odgovornosti, ki jo ob tem nosi. Jasno mu je, da je prepozno za popravke, a v isti situaciji se nikoli več ne bi obnašal na takšen način,“ še piše Marca.