Odkar je trener angleških podprvakov postal Portugalec Andre Villas-Boas, tuji mediji ugibajo, ali se mu bosta na Stamford Bridgeu pridružila tudi kolumbijski in brazilski napadalec. Nogometaša sta preteklo sezono predstavljala pravi strah in trepet branilcev širom Evrope, saj sta skupaj dosegla kar 56 zadetkov, v skladu z njunima odličnima predstavama pa se je skokovito povečala tudi njuna cena na nogometnem tržišču.

"Obstaja klub v katerem si želim zaigrati. Je iz tujine, a več o tem zaenkrat ne želim povedati,“ je skrivnostno dejal Falcao, ki ima v pogodbi zapisano, da sme Porto zapustiti, če na naslov portugalskih prvakov pride ponudba vredna vsaj 30 milijonov evrov. "Španska liga je dobra, a osebno bi raje igral v Angliji, saj je tam na igriščih boljša atmosfera,“ je sedmi sili namignil Kolumbijec, ki trenutno s svojo reprezentanco nastopa na južnoameriškem prvenstvu.

O morebitnem nadaljevanju kariere pri Chelseaju je spregovoril tudi Hulk, za katerega pa bi moral lastnik Londončanov Roman Abramović odšteti mnogo več, saj ima v pogodbi klavzulo, ki mu odhod iz kluba dovoljuje ob plačilu neverjetnih sto milijonov evrov. "Če bi bilo to dobro zame in za klub ..., a kot sem že dejal v preteklosti, sem osredotočen le na FC Porto, klub, s katerim imam pogodbo še za prihodnjih pet let,“ je dejal 24-letni Brazilec s polnim imenom Givanildo Vieira de Souza.