Odkar je Nani izgubil mesto v prvi postavi angleških prvakov, mnogi že ugibajo, kje bo nogometaš nadaljeval svojo kariero. Portugalec si bo v prihodnji sezoni igranje v najboljši enajsterici kluba še težje zagotovil, saj bo imel na svojem igralnem mestu sila hudo konkurenco.

Poleg ponovno zdravega Antonia Valencie, naj bi se klubu poleti bržčas pridružil še igralec Ashley Young, Alex Ferguson pa je v preteklih tednih povpraševal tudi po zvezdnikih kot so Wesley Sneijder, Nasri in Alexis Sanchez.

Nani, ki v finalu lige prvakov na Wembleyju ni zaigral, bi tako lahko kmalu zapustil klub, zanimanje zanj pa so po poročanju otoških medijev že pokazali Inter, Juventus ter tudi madridski Real. 24-letni portugalski reprezentant, ki je v Anglijo prispel leta 2007 iz lizbonskega Sportinga, sicer trdi, da je v Manchestru, kljub temu da v prvi postavi ne začenja več tako pogosto, zadovoljen.

"Pri Manchester Unitedu se dobro počutim, a je vseeno lepo slišati, da se zame zanimajo tudi nekateri drugi klubi. Bi rad zaigral pod Mourinhem? Seveda, a trenutno sem tu povsem zadovoljen, četudi v finalu lige prvakov nisem zaigral v prvi postavi. Upal sem, da bom nastopil od prve minute, a se je trener odločil drugače;“ je dejal Nani, ki je v letošnji sezoni za rdeče vrage dosegel deset zadetkov, poleg tega pa je bil tudi najboljši asistent moštva.