Vesna Fabjan - 9 (4. mesto): V finalu je športno za nekaj centimetrov skrajšala korak, da na zadnjem vzponu ne bi prišlo do trčenja s Petro. Iz startnega bloka se je izstrelila kot raketa, v sredini proge pa spretno taktično čakala, da je v četrtfinalu in polfinalu osvojila prvo mesto v slogu kolesarjev sprinterjev, ki v zadnjih 50 metrih zavijejo iz zavetrja in zmagajo.

Alenka Čebašek - 7 (19. mesto): Potrdila vsestranskost, z vzdržljivostjo konkurirala sprinterkam, z odličnimi smučmi zapolnila vsako vrzel. "Presežek vseh mojih pričakovanj. Ker so nekatere tekmovalke padle, sem imela še lažjo pot do uvrstitve kariere, a imam že nove izzive, ker želim še višje," je povedala Blejka.

Katja Višnar - 6,5 (21. mesto): S solzami v očeh je zapuščala areno, saj je sposobna več. "V četrtfinalu je bilo preveč nenavadnih stvari, saj so se prehitevanja dogajala tam, kjer to ni bilo mogoče. V zadnjem vzponu sem skušala rešiti vse, a mi na vrhu klanca ni steklo. Treba je pozabiti na tekmo in se pripraviti na ekipni sprint, kjer imava s Petro lepe možnosti za visoko uvrstitev," je povedala Višnarjeva, potem ko je tudi njen srčni izbranec Hattestad ostal brez kolajne na četrtem mestu.

Boštjan Klavžar - 4 (49. mesto med 122 tekmovalci): Nastopil. Za 20-letnega Logatčana je bila tekma učna ura, v kateri je bil daleč od izločilnih bojev.