Giggs, ki se bo v zgodovino zapisal tudi kot nogometaš, ki je odigral največ tekem za moštvo z Old Trafforda, je v glasovanju premagal tudi tako eminentna imena svetovnega nogometa kot so Eric Cantona, George Best in Bobby Charlton.

"Resnično sem presenečen. Niti predstavljati si nisem mogel, da se mi bo kaj takega zgodilo, saj je za ta klub igralo kopico izvrstnih nogometašev. A zadnje besede še nisem rekel, počutim se odlično in upam, da bom lahko igral še lep čas,“ je dejal 37-letni Valižan.

Da je bil prav Giggs izglasovan za najboljšega nogometaša Manchester Uniteda vseh časov, pa ni presenetilo niti njegovega trenerja Sira Alexa Fergusona. "Odločitev navijačev me prav nič ne čudi, saj je Ryan v klubu že zelo dolgo. Pred nedavnim je odigral že svojo 600. ligaško tekmo, kar je neverjeten dosežek, ki ga verjetno ne bo presegel noben nogometaš v tem dresu. Že 20 let igra na vrhunski ravni. Neverjeten je,“ je Ferguson pohvalil svojega varovanca.

Giggs je z Manchester Unitedom osvojil kar 11 naslovov državnega prvaka, štiri FA pokale, štiri ligaške pokale, dvakrat pa se je s klubom veselil tudi naslova lige prvakov.