Za Anaheim sta zadela Cam Fowler in Jason Blake, finski blisk Teemu Selanne pa je k zmagi racmanov, ki so po nizu šestih porazov zdaj vpisali drugo zmago zapored, dodal dve podaji. Vratar Hiller je dosegel prvi "shutout" v sezoni, še posebej pa se je izkazal v zadnjih minutah tekme, ko je rešil odličen poskus Anžeta Kopitarja. Njegovi kralji so izgubili še sedmič v zadnjih osmih tekmah.

V newyorški dvorani Madison Square Garden je blestel Sidney Crosby, ki je še 13. tekmo zapored osvojil točko in popeljal Pittsburgh Penguins do zmage s 3:1 nad New York Rangers. To je bila še sedma zaporedna zmaga za pingvine, ki so v zadnjih desetih tekmah izgubili le eno. Maxime Talbot je zadel v uvodni tretjini, po enkrat pa sta bila za goste uspešna še Kris Letang in Chris Conner; edini gol za rangerje je dosegel Marian Gaborik.

V Severni Karolini so Dallas Stars s 4:1 premagali Carolina Hurricanes. Dvakrat je zadel James Neal, vratar Kari Lehtonen pa se je izkazal s 27 obrambami. Jamie Benn je k četrti zmagi zapored za teksaško ekipo dodal gol in podajo, med strelce pa se je vpisal tudi Steve Ott.

Tudi v Ottawi so zmago slavili gosti; Edmonton Oilers so domače senatorje premagali s 4:1. Najbolj sta se izkazala Andrew Cogliano in Gilbert Brule z golom in podajo. Vratar Martin Gerber je obranil 22 strelov. V Calgaryju pa so domači hokejisti s 3:0 odpravili Minnesoto Wild. Vratar Miikka Kiprusoff je zaustavil 32 strelov proti svojim vratom, Jarome Iginla pa je k zmagi prispeval zadetek in podajo. Vratarju domačih je uspel še 37. "shutout" v karieri, to sezono pa že tretji.