Na drugih tekmah so bili v noči s torka na sredo doseženi naslednji izidi: Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76ers 101:93, Indiana Pacers - Atlanta Hawks 92:102, Washington Wizards - Toronto Raptors 109:94, Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers 99:100, Houston Rockets - Chicago Bulls 92:95 in Denver Nuggets - New York Knicks 120:118.

Bryant je bil gonilna sila svoje ekipe v Milwaukeeju, izdatno pomoč pa je - ob svojem zvestem "spremljevalcu" na parketu Pauju Gasolu (18 točk in deset skokov) - imel tudi v "rezervistu" Shannonu Brownu, ki je dosegel 21 točk, od tega jih je kar 16 prispeval v zadnji četrtini. V domači ekipi so dobro dnevno formo prikazali Brandon Jennings (31 točk), avstralski center hrvaških korenin Andrew Bogut (12 točk in 18 skokov) ter Drew Gooden (22 točk), drugi pa so bolj ali manj statirali.

Chicago je na krilih Dericka Rosa, ki je v zadnji četrtini dosegel 17 od svojih 33 točk, slavil v Houstonu. Izjemno napeta tekma je bila v Denverju, kjer so gostitelji po pravi srhljivki ugnali kratkohlačnike iz New Yorka. Prvo ime dvoboja je bil Carmelo Anthony s 26 točkami, pri gostih, ki so doživeli že šesti zaporedni poraz, pa je bil najbolj učinkovit Amare Stoudemire s 24 točkami.

Washington je dokaj gladko premagal Toronto, na tem dvoboju pa je bil še posebno motiviran Gilbert Arenas, ki je prvič v tej sezoni - zaradi poškodbe novinca Johna Walla - tekmo začel v uvodni peterki in prispeval 20 točk. Dramatična tekma se je odvijala tudi v mestu kralja rock&rolla Elvisa Presleyja, na veliko razočaranje domačih privržencev pa je Portland za točko ugnal Memphis. Junak tekme je bil Wesley Matthews, ki je dosegel 30 točk, kar je njegov osebni rekord pod obroči NBA.

Atlanta je brez posebnih težav slavila v Indiani. Zasedba iz olimpijskega mesta si je odločilno prednost priigrala v tretji četrtini, blestel pa je Josh Smith s 25 točkami, osmimi skoki in sedmimi blokadami.