Dragić je bil na parketu celih 14 minut, v tem času pa je porazno metal (1-6), zgrešil je tudi dva meta za tri točke ter izgubil eno žogo. Tudi moštvo se ni prav najbolj izkazalo po sijajni zmagi proti Lakers so takrat z razdalje metali le 4-20.

Najboljši strelec sonc je bil rezervist Hakim Warrick z 21 točkami, Steve Nash in Channing Frye sta jih prispevala po 15. V vrsti Nuggets je bil najbolj uspešen Carmelo Anthony z 20 točkami in 22 podajami.

Los Angeles Lakers, za katerega igra Saša Vujačić, in Sacramento Kings z Beno Udrihom nista igrala, danes ponoči pa Los Angeles z Vujačićem gostuje pri Milwaukeeju.

V ligi NBA ni več neporaženih moštev. New Orleans Hornets so s 95:98 vpisali svoj prvi poraz v sezoni v Dallasu. Jason Terry je za moštvo Mavericks zadel 26 točk, izkazal se je tudi Nemec Dirk Nowitzki s 25 točkami in desetimi skoki. Pri New Orleansu, ki je na uvodu v sezono nanizal osem zmag, je bil z 22 točkami najučinkovitejši Chris Paul, Srb Pedja Stojaković jih je dodal 17.

V preostalih tekmah so košarkarji Charlotte Bobcats odpravili ekipo Minnesota Timberwolves s 113:110, moštvo Orlando Magic je bilo boljše od Memphis Grizzlies (89:72), košarkarji Oklahoma City Thunder so na krilih Kevina Duranta s 30 točkami prekinili zmagoviti niz Utah Jazz (115:108), moštvo Golden State Warriors je odpravilo Detroit Pistons (101:97), košarkarji Los Angeles Clippers pa so doma proti New Jersey Nets (96:110) vpisali že šesti poraz v nizu.