Drugi trije Slovenci v moški tekmi, ki jo je dobil Avstrijec Andreas Prommegger pred Italijanoma Rolandom Fischnallerjem in Aaronom Marchomom, se niso uvrstili v finale. Jure Hafner je bil 23., Izidor Šušteršič 31., Jernej Demšar pa je zasedel 35. mesto. Pri dekletih je zmagala Rusinja Jekaterina Tudegeševa pred Avstrijko Heidi Neururer in rojakinjo Alano Zavaržino, Glorija Kotnik je po napaki v kvalifikacijah zasedla 46. mesto.

Če se po jutru dan pozna, je pred deskarji nova uspešna sezona svetovnega pokala. Na njenem odprtju so pokazali formo, ki veliko obeta, čeprav so se skozi pripravljalno sezono otepali številnih težav. A te v tekmovalnem smislu niso pustile večjih posledic, saj so "paradni konji", za katere veljajo Flander, Košir in Marguč, pokazali odlično pripravljenost. Da bodo v igri za najvišja mesta so pokazale že kvalifikacije, v katerih je bil Flander tretji, Košir peti, Marguč pa sedmi, približno take so bile uvrstitve tudi po izločilnih bojih.

Naslednja tekma v alpskih disciplinah bo paralelni veleslalom 10. decembra v Limone Piemonteju, naslednji dan bo v italijanskem zimskošportnem središču še paralelni slalom.