Košarkar Jezernikov iz Los Angelesa in fant teniške lepotičke Marie Šarapove ima očitno zaradi neigranja za slovensko košarkarsko reprezentanco poleti časa na pretek. V Mariboru rojeni Vujačić se je zato odločil, da izda svojo modno linijo oblačil, ki je namenjena ljudem, ki so nekoliko višje rasti, saj slednji, po besedah Vujačića, zelo težko najdejo primerna oblačila.

„Nikakor nisem mogel najti primernih hlač ali kavbojk, zato sem priložnost, ki so mi jo ponudili pri Rock & Republic, v hipu pograbil. Želeli so, da oblikujem nekaj zares edinstvenega za vse tiste, ki ne želijo po svetu hoditi kot Steve Urkel iz Družinskih zadev,“ je povedal „The Machine“.

Kavbojke, ki jih je Vujačić oblikoval, se imenujejo SV18 in jih bodo v trgovinah prodajali po 198 dolarjev oziroma 145 evrov. Ali bomo njegova oblačila lahko kupili tudi v Sloveniji, žal ni znano.

V videu pa si poglejte, kaj si o vsem tem misli Vujačičev soigralec Ron Artest, ki je duhovito pokomentiral soigralčev nov poslovni podvig (od 32. sekunde naprej):