Še vedno ni jasno, kdaj bo Fia opravila zadnji pregled 5,6 kilometrov dolgega dirkališča v Južni Koreji. Predstavnik Fie Charlie Whiting naj bi si ogledal vse kritične podrobnosti, ki še 21. septembra, ko bi že moral biti zadnji pregled, niso bile končane. To so izletna območja, ograje, zidovi in varnostne ograde iz zaščitnih gum. Azijci zagotavljajo, da bo vse pravočasno nared.

Svoje dvome v to, da bo steza pripravljena, pa je televizijski hiši BBC izrazil Ecclestone: "Ni dobro. Pregled dirkališča je bil, kot je v navadi, že pred šestimi meseci, vendar ga Korejci niso prestali. Običajno je zadnji pregled vsaj 90 dni pred dirko. V bistvu je nevarno kar smo storili, a kaj ko se gre za to, ali dirka bo, ali ne bo. Pravijo, da je vse urejeno in končano, zato upajmo, da imajo prav."

Organizatorji gradnje dirkališča KAVO se branijo: "Vzrok za prestavitev zadnjega pregleda je tridnevni jesenski festival, ki se je odvil prejšnji teden. Želimo, da bo vse končano, ko bo izveden zadnji pregled. Ecclestonejeve besede jemljemo resno in upoštevali bomo njegovo opozorilo, naj pohitimo s pripravami dirkališča."