Teh 261 vodstvenih/nadzornih zaslužkarjev je prejelo skupaj bruto 4,2 milijona evrov več, kot je bila zakonska omejitev, in dacarji so poskrbeli, da se bo 1,655 milijona evrov vrnilo v državno blagajno. Sicer pa tisti, ki nimajo pod drobnogledom le cerkve in boga, čakajo še na napovedi 28 zavezancev, so pojasnili minuli teden.

5 let je razlika v letih, kot jo vidijo sindikati in vlada, ko se pogovarjajo o pokojninski reformi. To je vlada v četrtek pogumno poslala v državni zbor, prepričana v svojo zmago na morebitnem referendumu. Zaradi te dobrohotnosti države bodo zaposleni deležni najmanj 80 dni dodatnega dopusta, za katerega je znano, da ga v penziji ni, tako da je vprašanje, ki ga bodo volilci dobili na referendumu, v bistvu vprašanje, ali si želite dodatnih 80 dni dopusta v vašem življenju. Ne vem, če bi kdo obkrožil "ne"...5 sekund krajše bo iskanje po spletu z novim Googlovim iskalnikom instant, kar bo po izračunih podpredsednice družbe Google Marisse Mayer glede na več milijard uporabnikov biblije sodobnega brskanja vsako sekundo prihranilo kar 11 ur iskanja. Guglanje namreč po besedah poznavalcev uporabniku odščipne 25 sekund življenja - 9 sekund, ki jih potrebuje za tipkanje, sekundo, ki jo potrebuje iskalnik, in neverjetnih 15 sekund, ki jih iskalec porabi, da se odloči, katero ponujeno rešitev bo kliknil. Google ve, kaj je res pomembno v življenju. 475.478prašičev je po v torek objavljenih podatkih statističnega urada lani končalo svoje "namensko življenje" na štirih tacah in opravilo poslanstvo glavne jedi ali malice. 6odstotkov je bil v prvi polovici letošnjega leta dražji zemeljski plin za gospodinjstva v primerjavi z lanskimi zadnjimi šestimi mesci. Že v drugem lanskem polletju so po podatkih statističnega urada cene plina za gospodinjstva presegale povprečje EU-27. 25.000 evrov bruto si bodo med seboj razdelili nogometaši, ki so v torek v Beogradu priigrali točko v kvalifikacijah za EURO 2012. Če bi zmagali, bi si delili 60.000 evrov. Kot kaže, kar velja rek, da se brez evra še kopačka ne obuje.13.najbolj prodajana knjiga na spletnem knjižnem supermarketu Amazon.com je avtobiografija nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira. Že prihodnji teden naj bi se znašla na tretjem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. Samo v Veliki Britaniji so doslej prodali 92.000 izvodov. let je razlika v letih, kot jo vidijo sindikati in vlada, ko se pogovarjajo o pokojninski reformi. To je vlada v četrtek pogumno poslala v državni zbor, prepričana v svojo zmago na morebitnem referendumu. Zaradi te dobrohotnosti države bodo zaposleni deležni najmanj 80 dni dodatnega dopusta, za katerega je znano, da ga v penziji ni, tako da je vprašanje, ki ga bodo volilci dobili na referendumu, v bistvu vprašanje, ali si želite dodatnih 80 dni dopusta v vašem življenju. Ne vem, če bi kdo obkrožil "ne"...

5 sekund krajše bo iskanje po spletu z novim Googlovim iskalnikom instant, kar bo po izračunih podpredsednice družbe Google Marisse Mayer glede na več milijard uporabnikov biblije sodobnega brskanja vsako sekundo prihranilo kar 11 ur iskanja. Guglanje namreč po besedah poznavalcev uporabniku odščipne 25 sekund življenja - 9 sekund, ki jih potrebuje za tipkanje, sekundo, ki jo potrebuje iskalnik, in neverjetnih 15 sekund, ki jih iskalec porabi, da se odloči, katero ponujeno rešitev bo kliknil. Google ve, kaj je res pomembno v življenju. 475.478prašičev je po v torek objavljenih podatkih statističnega urada lani končalo svoje "namensko življenje" na štirih tacah in opravilo poslanstvo glavne jedi ali malice. 6odstotkov je bil v prvi polovici letošnjega leta dražji zemeljski plin za gospodinjstva v primerjavi z lanskimi zadnjimi šestimi mesci. Že v drugem lanskem polletju so po podatkih statističnega urada cene plina za gospodinjstva presegale povprečje EU-27. 25.000evrov bruto si bodo med seboj razdelili nogometaši, ki so v torek v Beogradu priigrali točko v kvalifikacijah za EURO 2012. Če bi zmagali, bi si delili 60.000 evrov. Kot kaže, kar velja rek, da se brez evra še kopačka ne obuje.13.najbolj prodajana knjiga na spletnem knjižnem supermarketu Amazon.com je avtobiografija nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira. Že prihodnji teden naj bi se znašla na tretjem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. Samo v Veliki Britaniji so doslej prodali 92.000 izvodov. sekund krajše bo iskanje po spletu z novim Googlovim iskalnikom instant, kar bo po izračunih podpredsednice družbe Google Marisse Mayer glede na več milijard uporabnikov biblije sodobnega brskanja vsako sekundo prihranilo kar 11 ur iskanja. Guglanje namreč po besedah poznavalcev uporabniku odščipne 25 sekund življenja - 9 sekund, ki jih potrebuje za tipkanje, sekundo, ki jo potrebuje iskalnik, in neverjetnih 15 sekund, ki jih iskalec porabi, da se odloči, katero ponujeno rešitev bo kliknil. Google ve, kaj je res pomembno v življenju.

475.478 prašičev je po v torek objavljenih podatkih statističnega urada lani končalo svoje "namensko življenje" na štirih tacah in opravilo poslanstvo glavne jedi ali malice. 6 odstotkov je bil v prvi polovici letošnjega leta dražji zemeljski plin za gospodinjstva v primerjavi z lanskimi zadnjimi šestimi mesci. Že v drugem lanskem polletju so po podatkih statističnega urada cene plina za gospodinjstva presegale povprečje EU-27. 25.000evrov bruto si bodo med seboj razdelili nogometaši, ki so v torek v Beogradu priigrali točko v kvalifikacijah za EURO 2012. Če bi zmagali, bi si delili 60.000 evrov. Kot kaže, kar velja rek, da se brez evra še kopačka ne obuje.13.najbolj prodajana knjiga na spletnem knjižnem supermarketu Amazon.com je avtobiografija nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira. Že prihodnji teden naj bi se znašla na tretjem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. Samo v Veliki Britaniji so doslej prodali 92.000 izvodov. prašičev je po v torek objavljenih podatkih statističnega urada lani končalo svoje "namensko življenje" na štirih tacah in opravilo poslanstvo glavne jedi ali malice.

6 odstotkov je bil v prvi polovici letošnjega leta dražji zemeljski plin za gospodinjstva v primerjavi z lanskimi zadnjimi šestimi mesci. Že v drugem lanskem polletju so po podatkih statističnega urada cene plina za gospodinjstva presegale povprečje EU-27. 25.000evrov bruto si bodo med seboj razdelili nogometaši, ki so v torek v Beogradu priigrali točko v kvalifikacijah za EURO 2012. Če bi zmagali, bi si delili 60.000 evrov. Kot kaže, kar velja rek, da se brez evra še kopačka ne obuje.13.najbolj prodajana knjiga na spletnem knjižnem supermarketu Amazon.com je avtobiografija nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira. Že prihodnji teden naj bi se znašla na tretjem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. Samo v Veliki Britaniji so doslej prodali 92.000 izvodov. odstotkov je bil v prvi polovici letošnjega leta dražji zemeljski plin za gospodinjstva v primerjavi z lanskimi zadnjimi šestimi mesci. Že v drugem lanskem polletju so po podatkih statističnega urada cene plina za gospodinjstva presegale povprečje EU-27.

25.000 evrov bruto si bodo med seboj razdelili nogometaši, ki so v torek v Beogradu priigrali točko v kvalifikacijah za EURO 2012. Če bi zmagali, bi si delili 60.000 evrov. Kot kaže, kar velja rek, da se brez evra še kopačka ne obuje.13.najbolj prodajana knjiga na spletnem knjižnem supermarketu Amazon.com je avtobiografija nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira. Že prihodnji teden naj bi se znašla na tretjem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. Samo v Veliki Britaniji so doslej prodali 92.000 izvodov. evrov bruto si bodo med seboj razdelili nogometaši, ki so v torek v Beogradu priigrali točko v kvalifikacijah za EURO 2012. Če bi zmagali, bi si delili 60.000 evrov. Kot kaže, kar velja rek, da se brez evra še kopačka ne obuje.

13. najbolj prodajana knjiga na spletnem knjižnem supermarketu Amazon.com je avtobiografija nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira. Že prihodnji teden naj bi se znašla na tretjem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. Samo v Veliki Britaniji so doslej prodali 92.000 izvodov. najbolj prodajana knjiga na spletnem knjižnem supermarketu Amazon.com je avtobiografija nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira. Že prihodnji teden naj bi se znašla na tretjem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. Samo v Veliki Britaniji so doslej prodali 92.000 izvodov.