Za obračun med Mr. Simpatikusom (29 zmag, 17 s KO, 1 poraz) in Braveheartom (36 zmag, 18 s KO, 8 porazov, 1 neodločen dvoboj), kakršen je boksarski vzdevek Rafala Jackiewicza, velja veliko zanimanja. Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih Petrola, na Eventimovi spletni strani itd., po cenah med 10 in 60 evrov. Dvorana sprejme več kot 12.000 gledalcev, skoraj razprodane so že vstopnice po ceni 25 in 40 evrov, na voljo pa so še vstopnice po 10, 15 in 60 evrov.

Veliko je tudi zanimanje medijev, saj je za novinarske akreditacije doslej zaprosilo krepko čez 100 predstavnikov medijev iz Slovenije, Poljske in Nemčije. Svojo prisotnost na dogodku so prav tako že napovedali nekateri najvišji državni predstavniki in mnogi drugi znani slovenski obrazi, ki ne želijo zamuditi najpomembnejše boksarske predstave v zgodovini Slovenije.

Sobotno dogajanje v Stožicah bodo, kot se za vrhunski spektakel tudi spodobi, popestrili tudi predboji, ki se pričenjajo ob 19. uri. Pred osrednjim dvobojem večera med Zavcem in Jackiewiczem ob 22. uri je načrtovanih šest predbojev, v katerem bosta nastopila tudi dva Slovenca. Denis Simčič (23 zmag, 13 s KO, 1 poraz) se bo v poltežki kategoriji ob 20.15 pomeril proti Madžaru Istvanu Vargi (17 zmag, 5 s KO, 11 porazov), za njim pa bo nastopila še 18-letna Tjaša Kolar (1 zmaga), ki ji bo nasproti stala Anika Kurzer iz Nemčije.

Glavni sodnik dvoboja v ringu bo Jean-Pierre van Imschoot iz Belgije, točkovni sodniki pa Howard Foster (Ang), Leszek Jankowiak (Pol) in Zdravko Milojević (BiH). Nadzornik IBF bo Roberto Rea iz Italije.