Poleg zabave ob hitih, kot so "Rebel Yell", "Mony Mony", "Ready, Stedy, Go", "Wild Youth", "Your Generation", "Dancing With Myself", "White Wedding", "Hot In The City", "Eyes Without Face", "Flesh For Fantasy", "To be a Lover", "Mony Mony", "Sweet 16", "L.A. Woman", "Cradle Of Love" in številnih ostalih, bosta med občinstvo podeljeni tudi 2 brezplačni vstopnici za omenjeni koncert, ki bo prihodnji četrtek, 24. 6. 2010 v ljubljanski Hali Tivoli.

Poleg tega bodo podelili tudi en obisk tonske vaje Billy Idola s skupino, videli pa boste lahko tudi koncertne posnetke in videospote Billy Idola. Vse kar morate storiti je torej to, da pridete in uživate!

Na dan koncerta, 24. 6. 2010, pa se v Orto baru obeta afterparty, na katerem bo zelo veliko glasbe Billy Idola in sorodne, značilne za generacijo X! Vsak obiskovalec, ki bo takrat imel pri sebi vstopnico s koncerta Billy Idola v Ljubljani, bo deležen zastonj pijače dobrodošlice! Kapaciteta kluba je omejena! Zabava bo seveda trajala do jutra! 24. junija 2010 pa se bo ljubljanska hala Tivoli zatresla ob  zvokih udarnih rockovskih pesmi Billyja Idola