Kseniyja Simonova je zadnja zmagovalka ukrajinskega šova talentov. Poleg izjemnega umetniškega talenta - iz risanja v pesek naredi pravo dramo in ljudi spravi v jok - jo odlikujeta še izjemna gracilnost in lepota. Gledalec je ob njenem risanju v nenavadnem položaju, ko pravzaprav ne ve, ali naj zre v pred njegovimi očmi nastajajočo umetnino iz peska ali opazuje lepoto avtorice med ustvarjanjem.

Njeno umetnino si poglejte v video prispevku!

Če je Susan Boyle s svojimi pevskimi nastopi in preobrazbo iz grde račke v sivo golobico zaslovela kot fenomen, bi to s 400 tisoč ogledi na YouTubu lahko postala tudi Simonova. Ljudje imajo njeno delo za največjo mojstrovino vseh časov. Umetnost, ki presega meje visoke umetnosti in zaživi šele s prisotnostjo avtorice.

Slovenija je talent izbrala včeraj. To je postala sedemletna Lina Kuduzovič, ki je z  "angelskim“ petjem osvojila srca vseh. Zanimivo pa je, da je bil nabor domačih talentov tako na finalni oddaji kot na tistih pred njo, dokaj skromen predvsem v sredstvih izražanja. Videli smo nekaj pevskih talentov, glasbenikov, plesalcev in akrobatov, kaj več pa se že ne spomnimo. Upamo, da gre le za začetno tremo in bomo talente v drugih ustvarjalnih zvrsteh, videli va naslednjih sezonah.