Klinarjeva je imela še tretji najboljši posamični izid z zmago na 200 mešano, drugo mesto med najvišje rangiranimi izidi pa je pripadlo drugi radovljiški reprezentantki Nini Cesar s 4:16,04 na 400 prosto.

Klinarjeva, ki je bila najboljša tudi v seštevku izidov, je zmagala še na 200 prosto in mešano ter na 50 in 100 delfin. "Ne glede na to, da smo še v polnem treningu, sem se že močno približala vsem svojim osebnim rekordom iz obdobja navadnih kopalk, zato sem res zadovoljna. Upam, da bom prihodnji teden na odprtem prvenstvu Španije to še nadgradila, tam pa me bo posebej zanimal tudi nastop na 400 mešano, ki sem ga tukaj izpustila," je po tekmi povedala Klinarjeva, ki upa, da se bodo razmere nad evropskim nebom do srede umirile in da bo v Španijo sploh lahko odpotovala: "Tekmo v Španiji res potrebujem. Načrtovali smo tudi, da malce spustimo ritem in se do te tekme odpočijemo. Španska tekma bi bila že nekakšen pokazatelj pripravljenosti, pa tudi tekma bo zaradi udeležbe močnih domačih tekmovalk in Madžarske zelo močna."

Med drugimi slovenskimi reprezentanti je plavalka ravenskega Fužinarja Tanja Šmid zmagala v vseh treh disciplinah prsnega sloga in na 1500 prosto, Triglavanka Urša Bežan je bila najboljša na 400 mešano, njena klubska kolegica Patricija Ošterijaš na 100 hrbtno in daljinska plavalka Teja Zupan na 800 prosto. V moški konkurenci je bil med Slovenci najboljši Radovljičan Robi Žbogar z zmagami na 50 hrbtno ter 100 in 200 delfin, Triglavan Jan Karel Petrič pa se je veselil zmag na 400, 800 in 1500 prosto.