V več kot dve uri in pol trajajočem fantastičnem nastopu so Gibonni in njegova spremljevalna zasedba spomnili publiko na vse največje uspešnice iz dolgoletne kariere popularnega splitskega kantavtorja. Med vrhunce večera se zagotovo uvrščajo tudi premierne izvedbe skladb, ki se nahajajo na novem albumu Toleranca, ki še vedno kraljuje na prvih mestih vseh pomembnejših prodajnih lestvic v regiji. Takti najavnega singla 'Žeđam' so otovorili bjelovarski koncert, sledile pa so mu skladbe 'Zamoli me', 'Slavim ove dane', pa vse do novega singla 'Toleranca'.

Koncert so dodatno obogatili tudi atraktivni glasbeni gostje. Od Damira Urbana, ki je publiko presenetil z izvedbo legendarne uspešnice skupine Laufer 'Moja voda' ob spremljavi benda in Gibonnija, izvedbo klasike 'Posoljeni zrak i razlivena tinta' in naslovno skladbo 'Toleranca', v kateri se je namesto Masta Acea, pridružila Remi iz skupine Elemental in Ivana Husar-Mlinac. Na krilih evforične publike je Gibonni v nekem trenutku stopil iz odra na tribune med obiskovalce in tako prisotnim pričaral še en trenutek za spominjanje.

Publika je z Gibonnijem in njegovimi gosti pela do zadnje minute in Bjelovar se je izkazal kot odlična uvertura za turnejo leta, ki se naslednji teden nadaljuje v Osijeku. Temu sledijo še Zagreb, Rovinj, Zadar, Varaždin in že napovedan koncert v ljubljanskih Križankah.