Mundijal.si je "luč sveta" ugledal v začetku marca, v tem času pa smo ga vsebinsko še dopolnili. Nogometnim navdušencem želimo ponuditi čim več zanimivih novic in informacij o največjem športnem spektaklu na svetu. Mundijal.si bo specializiran zgolj za svetovno prvenstvo in ga boste lahko opazili tudi kot podstran športnega portala na www.dnevnik.si.

Vsakodnevno boste lahko brali aktualne novice o svetovnem prvenstvu, ki se bodo, ko se bo začetek mundijala približeval, stopnjevale. V zgornjem meniju lahko vidite številne rubrike, ki vse še niso polne. Sčasoma bomo dodajali vsebino, do začetka svetovnega prvenstva pa bodo vse polne in si boste lahko prebrali članke o vseh reprezentancah, (največ o slovenski) o prizoriščih svetovnega prvenstva, na voljo bodo fotogalerije, številne zgodbe in še marsikaj.

Za nogometne navdušence, ki si želite spektakel vseh spektaklov videti v živo, bo še posebej privlačna naša nagradna igra Zadetek v polno, preko katere bomo enajst članov najboljše ekipe odpeljali v Južnoafriško republiko. Več o nagradni igri TUKAJ.

Vstopna točka na portal je v navigaciji Dnevnik.si v desnem zgornjem kotu.

Še o imenu: po SSKJ-ju je sicer pravilno "mundial", vendar je bila domena že zasedena, zato smo se odločili, da uporabijo pogovorno raztličico z "j". Hvala za razumevanje.