Veliko manj priložnosti za igro je imel drugi slovenski reprezentant Primož Brezec, ki je v minuti ostal s prazno statistično rubriko v ekipi Milwaukee Bucks, ki je doma klonila z moštvom Boston Celtics z 90:105.

Ostali izidi: Denver Nuggets - San Antonio Spurs 85:104, Charlotte Bobcats - Detroit Pistons 99:95, Indiana Pacers - New Jersey Nets 115:102, Washington Wizzards - Atlanta Hawks 95:105, Memphis Grizlies - Philadelphia 76ers 101:120 in Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 107:104.

V Sacramentu je blestel nemški zvezdnik Dirk Nowitzki (39 točk), ki je kljub visokemu izidu dosegel skoraj tretjino vseh točk gostov iz Dallasa. Uspešen je bil tudi Jason Kidd s svojim drugim trojnim dvojčkom v sezoni in stopetim v karieri (11 točk, 13 podaj in 10 skokov). V vrstah domačih, ki so izgubili devetič na zadnjih desetih tekmah, je bil najboljši Carl Landry (30 točk). Dallas je po tretji zaporedni zmagi sam na drugem mestu zahodnega dela lige, saj je Denver izgubil s San Antoniom.

Tim Duncan je za ekipo Spurs nanizal 18 točk in 10 skokov, Richard Jefferson in Manu Ginobili pa sta dodala po 15 točk. Denverju ni mogel do zmage pomagati niti najboljši strelec srečanja Chauncey Billups (27 točk). V Milwaukeeju ni igral zvezdnik Bostona Kevin Garnett, ki je dobil priložnost za počitek. Paul Pierce je 18 od svojih 24 točk nanizal v drugem polčasu, Ray Allen pa 10 od 21 v zadnji četrtini za gladko zmago nad ekipo, s katero se bo Boston verjetno pomeril ponovno v prvem krogu končnice.

Obeta pa se vroč in oster dvoboj, saj se je tokrat ponovil razplet s prejšnje tekme teh dveh ekip pred mesecem dni in so si sodniki pošteno zaslužili dolarje. Domači igralec Kurt Thomas je dve minuti in pol pred koncem dobil namerno osebno napako, ker je na tla 'pokosil' Glenna Davisa. Davis ga je nato udaril po obrazu in dobil tehnično napako, v prerivanju pa je dobil brco v mednožje tudi novinec domačih Brandon Jennings. Le nekaj pozneje se je Jerry Stackhouse v domači vrsti 'spopadel' s Piercom, oba sta dobila tehnično napako, Scott Skiles, trener Milwaukeeja, pa se je zaradi vsega skupaj tako razburil, da so ga sodniki izključili.