Izidi tekem severnoameriške košarkarske lige NBA: Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 110:112, Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 88:108, Golden State Warriors - Denver Nuggets 112:127.

Sijajni LeBron James je 36 točkam, dodal še devet podaj in sedem skokov ter Clevelandu zagotovil zmago ob odsotnosti poškodovanega Shaquilla O'Neala, ki si je poškodoval palec na začetku dvoboja. Še en izvrstni košarkar v vrsti vodilnega moštva lige NBA Mo Williams je 14 od svojih 19 točk zadel v četrti četrtini, od tega je zadel štiri trojke. To je bila že 20. zmaga Cavsov v gosteh ter prva zmaga v po devetih zaporednih porazih v Gardnu, vključno s tekmami, odigranimi v končnici prvenstva.

Celticsi so zlasti v drugem delu obračuna pogrešali Paula Pierca, ki ga je zaustavila poškodba desnega palca. Začeli so sicer bolje od gostov, neustavljiv je bil Rajon Rondo, ki je v uvodnih dvanajstih minutah prispeval 12 točk. V zadnji četrtini pa so Cavsi na krilih Jamesa deklasirali Boston.

Domači moštvi sta bili slabši tudi v preostalih dveh tekmah. Košarkarji Denverja, prvič brez hudo bolnega trenerja Georgea Karla, ki so mu odkrili raka na grlu, v Oaklandu premagali moštvo Warriors. Junaka večera sta bila Chauncey Billups s 37 točkami in devetimi skoki ter Carmelo Anthony s 27 točkami. Moštvo Nuggets je doseglo tudi najboljši izkupiček v trojkah v tej sezoni, ko so jih prispevali kar 16.