* Dvorana Tivoli, gledalcev 3800, sodnika: Micevski (Makedonija), Cambre (Belgija).
* ACH Volley: Flajs 7, Pajenk 10, Lewis, Barreto, Šket 12, Venno 5, Vinčič, Petković 1, Gato 10, Fabjan, Jakopin 6, Vidič 10.
* Asseco Resovia: Gierczynski 16, Grzyb 8, Oivanen 4, Redwitz, Wika 5, Akhrem 6, Kosok 10, Perlowski, Papke 10, Mika 9, Ignaczak, Ilić.

Pred zadnjim krogom je bilo odbojkarjem ACH Volleyja jasno, da imajo usodo v svojih rokah, če bodo premagali Poljake - na prvi tekmi v Rzeszowu so tesno izgubili s 3:2 -, ob porazu pa bi morali računati na pomoč Parižanov, ki so se merili s carigrajskim Sehir Belediyesijem. Na koncu se je uresničil prav drugi scenarij.

Blejci so se zavedali, da so Poljaki po nepričakovanem porazu v Parizu v prejšnjem krogu željni dokazovanja in zato še posebej nevarni. Poljaki so res takoj pokazali zobe. Začetno vodstvo s 3:2 so hitro povišali, najprej na 8:5 in nato na 12:6. Predvsem dober blok in odlični napadi gostov so prisilili domačega stratega Glenna Hoaga v minuto odmora, ki pa ni bistveno spremenila poteka niza. Prav tako ne menjave, namesto Dejana Vinčiča in Oliverja Venna sta vstopila Veljko Petković in Alen Šket. Za nameček se je poškodoval še Marcelo Barreto, ki so ga morali odnesti z igrišča. Poljaki so tako brez večjih težav prišli že do vodstva z 19:11. Za nekaj upanja sta z dvema dobrima blokoma in točko poskrbela Matej Vidič in Vid Jakopin. Toda 15:20 je bilo največ, kar so naredili Blejci v prvem nizu. Nekaj napak pri sprejemu, dotik mreže in Poljaki so izkoristili drugo zaključno žogo za uspeh v prvem nizu s 25:17.

Na odgovor pa ni bilo treba dolgo čakati. V drugem nizu so igralci z Bleda uredili svoje vrste. Po zaostanku 3:6 je servis prevzel Alen Pajenk in sledilo je pet odličnih minut domačih, v katerih so prišli do vodstva z 11:6. Vse jim je šlo kot po maslu, Gato je dosegal točke, blok je bil na mestu in tokrat je bil poljski strateg Ljubomir Travica tisti, ki je z minutami odmora skušal presekati navdih Blejcev. Ni mu uspelo, Rzeszow je prišel do 11:14, nato pa so Blejci spet udarili. Točke kapetana Andreja Flajsa, precej boljša obramba in kar dva zaporedna asa po servisih Pajenka so poskrbeli za trdno vodstvo z 21:14 in miren konec niza, v katerem je Matej Vidič izkoristil drugo zaključno žogo za 25:16.

Precej bolj izenačen je bil tretji niz. Do prvega tehničnega odmora si nobena ekipa ni priigrala več kot točke naskoka, po njem pa so nekaj napak domačih izkoristili Poljaki in pobegnili na 14:10. Vendar so se Blejci vrnili, blok Vidiča, Gata in Vinčiča je poskrbel za dve zaporedni točki in izid 14:15. Toda do vodstva Blejci niso mogli. Tekmeci so jim spet pobegnili za tri točke. Po 18. točki Flajsa in neuspešnem servisu Resovie je bilo spet le minus dve (19:21), vendar so imeli v končnici natančnejše roke in boljše živce blejski nasprotniki. ACH se je ustavil pri 20. točki, Mateusz Mika pa je z asom poskrbel za 25. poljsko.

Poljaki pa so nato spet pokazali precej boljšo igro. Hitro so povedli z 8:3, vodstva pa nato niso več spustili iz rok. Blejci so spet delali preveč napak, da bi lahko prišli bližje kot do 9:13 in 14:18. Gostje so bili tudi v končnici bolj zbrani, manj žog so poslali v avt, njihov blok pa je spet deloval višje in natančneje kot blejski. A takrat je bilo že vseeno tudi za poraz domačih - Pariz je namreč zmagal in s tem ekipi ACH omogočil nadaljevanje lige prvakov, v Tivoliju pa so brez večjih težav s 25:18 slavili Poljaki in potrdili prvo mesto v skupini.