V uvodu tekme je bilo v moštvu ACH Volleyja preveč napak, Kaposvar je povedel s 6:1, trener slovenskega moštva Glenn Hoag pa je takoj reagiral s polminutnim odmorom. Že po naslednji točki domačih je igro ACH Volleyja zapustil nerazpoloženi Gato, v igro pa je vstopil Jakopin. Domačini so nadaljevali brez napak in po bloku Kovacsa so ob drugem tehničnem odmoru vodili že s 16:8. S težavami na sprejemu ter napakami v napadu, z izjemo Flajsa, oranžni tokrat niso parirali razpoloženim domačinom, pri katerih je izstopal Kantor, ki je bil praktično nezaustavljiv v napadu.

V drugem delu so Blejci le pokazali nekaj boljšo igro, toda prednost 16:13 jim ni zadostovala za niz, saj so gostitelji po zaslugi Kantorja dobili napeto končnico. Po zaostanku 1:2 so gosti vendarle prišli do znižanja, čeprav so imeli začetno pobudo domači. Izenačen boj za zmago se je nadaljeval v četrtem nizu, nekaj več uspeha so v uvodu imeli odbojkarji ACH Volleyja. Toda delni izid 5:0 v korist domačih je napovedal, da se bodo na koncu veselili Madžari, ki so pozneje dobili še eno izenačeno končnico.

V vrstah ACH Volleyja, pri katerem je bil z 18 točkami najučinkovitejši Venno, Flajs jih je dosegel 16, Gato in Pajenk pa 11, je bilo pogrešati predvsem blok.