Felipe Massa je dal prvi intervju po tem, ko je pred osmimi dnevi prestal hudi nesrečo na veliki nagradi Madžarske v Hungaroroingu. Brazilskemu dirkaču formule ena so operirali lobanjo, nekaj časa pa je bil tudi v komu. Njegovo stanje se je po operaciji vse bolj izboljševalo, sedaj pa se že tako dobro počuti, da se je prvič po nesreči pojavil v medijih.

Britanskemu časniku News of the World je zaupal, da se ne namerava posloviti od formule ena. ''Nesreče se ne spomnim. Prepričan sem, da bom spet dirkal,'' bi se glasil najbolj strnjen povzetek intervjuja. ''Imel sem veliko smolo, da je prišlo do nesreče, a se zavedam, da sem lahko srečen, da sem še vedno živ. Ko sem se prebudil iz kome, nisem vedel, zakaj sem v bolnišnici, zato sem govoril: 'Zakaj sem tukaj?' Pritiskal sem na cevi, na katere sem bil priključen, zato sem se z bratom Eduardom malo sporekel,'' je še dejal Massa.

Brazilca sedaj čaka dolgotrajno okrevanje. V bolidu Ferrarija ga bo na naslednji dirki formule ena, na veliki nagradi Evrope v Valencii, zamenjal Michael Schumacher.

Na intervju so se odzvali iz vodstva Ferrarija. Na svoji uradni spletni strani so zapisali, da intervju, ki se je pojavil v angleških medijih, ni Felipejev, ampak da so to besede njegovega brata. Dodali so, da bo prvi ekskluzivni intervju po nesreči mogoče prebrati jutri na uradni spletni strani Ferrarija.