Real v zakup za Riberyja ponuja dvojico nizozemskih vezistov Arjena Robbena in Wesleya Sneijderja (njuna skupna vrednost je ocenjena na okoli 47 milijonov evrov), kot tudi dodatnih 17,5 milijona evrov.
Louis van Gaal, nov Bayernov trener je nedavno izjavil, da Ribery želi zapustiti Bayern in to označil za veliko težavo, vendar pa upa, da se bo hitro rešila. „Vseeno si želim, da bi Ribery ostal,“ je še dodal van Gaal.
Real je letos pripeljal štiri okrepitve, in sicer Ronalda, Kakaja, Benzemaja in Albiola, kar je t.i. beli balet stalo 215 milijonov evrov. Perez še dodaja, da do konca prestopnega roka potrebujejo še dva nova igralca, medtem ko jih mislijo 10 prodati.

Žirkov prispel v London na zdravstveni pregled

Po pisanju ruskega Sport Expressa, naj bi 25-letni reprezentant Rusije Juri Žirkov je prispel v London, kjer naj bi podpisal pogodbo s tamkajšnjim Chelseajem. O prestopu ruskege krilnega igralca se je govorilo že dalj časa, do sedaj pa je prva letošnja odmevnejša okrepitev moštva Carla Ancelottija.
Londončani so v svoje vrste letos sicer že pripeljali vratarja Rossa Turnbulla in Daniela Sturridgea, Žirkovov prestop iz CSKA-ja pa naj bi bil vreden okoli 18 milijonov funtov. Žirkov je sicer od leta 2004 za Moskovski CSKA odigral skupaj 139 tekem in dosegel 15 golov. Vse trditve o prestopu pa uradno še niso potrjene ne v Chelseaju in ne v CSKA-ju.