Radmila Vukmirovič (Gorica) je bila šesta v teku na 100 m ovire (14,15), Sara Orešnik (Olimpija) pa je zasedla skupno 12. mesto v teku na 400 m ovire (59,67).

V teku na 1500 m je bila najboljša Rusinja Jekaterina Martinova (4:08,88). "Zadovoljna sem z današnjim nastopom. Ker ni bilo tekmovalke, ki bi bila zadolžena le za narekovanje ritma, sva se s trenerjem odločila, da bom, čeprav je pihal zelo močan veter, tekla v ospredju, če ne bo nobena atletinja želela teči hitro. V turško prestolnico namreč nisem prišla na sprehod. V resnici se je potem tako razpletlo, da sem tekla na čelu, Rusinja Martinova pa me je prehitela v zadnjih 150 m. Dotlej se je lepo skrivala za mano v zavetrju," je povedala Romanova, tretja na letošnjem dvoranskem evropskem prvenstvu v Torinu.

"Oba teka sta mi solidno uspela, razen starta. Rezultati so bili na tej tekmi kar malce čudni. Po prihodu v cilj na 200 m so prvouvrščeni objavili čas 23,16 sekunde, po uradnih izidih pa nato 23,53, kar je skoraj štiri desetinke razlike. Tako pa ni bilo le na tej progi, ampak tudi po tekih na 100 in 100 m ovire," je dejala Veitova.

"Zadela sem ob šesto oviro in me je nato dobesedno obrnilo. Uspelo mi je priti in preskočiti naslednjo oviro ter nato priteči tudi do cilja," je ponesrečen nastop opisala Vukmirovičeva. Z nastopom pa ni bila zadovoljna niti Orešnikova, ki je menila, da je bil njen tek ponesrečen od starta do cilja.