Padec tečajev je potisnil osrednji indeks SBI20 za 1,25 odstotka pod izhodiščno vrednost, medtem ko je indeks najlikvidnejših delnic SBITOP izgubil 1,43 odstotka.

Delnica Inlesa je med današnjim trgovanjem pridobila dobrih 15 odstotkov, medtem ko se je enotni tečaj Infond Holdinga zvišal za slabih 14,2 odstotka. Podražila se je tudi delnica borznoposredniške hiše Medvešek Pušnik, in sicer za okoli tri in pol odstotka. Enotni tečaj naše druge največje banke Nove KBM se je povzpel za približno 2,7 odstotka na 11,5 evra, delnica Save Re pa je trgovanje zaključila z 2,48-odstotnim porastom tečaja. Ob koncu trgovanja se je njen enotni tečaj ustavil pri 14,45 evra.

Med današnjim trgovanjem se je delnica KS Naložb znižala za nekaj več kot 18 odstotkov, delnica družbe Grand Hotel Union pa se je pocenila za slabih 7,5 odstotka. Sedem odstotkov je danes izgubila delnica Petrola, enotni tečaj Mercate pa se je znižal za štiri odstotke. Delnica Luke Koper je izgubila 3,9 odstotka, medtem ko je enoti tečaj Istrabenza danes nižji za 3,2 odstotka.